DumpStats voor RiaRemspoor

27,292 +28089 -797

Kudos

#2370 (Top 0.7416%)

Kudos/dag 10.27
Kudos/reaguursel 59.46
Meeste kudos op 1 reaguursel 3107
Minste kudos op 1 reaguursel -106

459

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.17
Topreaguursels 13
Woorden per reaguursel 10.1
Reacties per reaguursel 0.7
Meeste reaguursels op 1 dag 5
Aantal x weggejorist 29
Geregistreerd op 03-10-2007
Eerste reactie op 26-08-2018

Black Friday Deals ⚡

Shop via onze link — jij betaalt niets extra, wij krijgen een klein steuntje van Amazon 💚

*Als Amazon-partner verdient Dumpstats aan in aanmerking komende aankopen. Dank voor je support!*

Kudoverloop over tijd

2 kudos 2025-11-14 09:05:16 door Vogelnest op Pannenverkoper legt het verschil uit tussen wokken, roerbakken en stir-fryen
@RoccoG | 13-11-25 | 23:09:
Hoezo slaat dat nergens op. Je wilt ook de hitte vasthouden. Dat is het hele punt van wokken. De temperatuur moet betrouwbaar hoog blijven, zodat je dus kunt wokken. Anders kost het ook onnodig tijd en energie om dat ding op temperatuur te krijgen.
Volgens jou doen dus al die honderden duizenden chefs het allemaal fout?

3 kudos 2025-11-13 20:28:20 door Panofsky op Pannenverkoper legt het verschil uit tussen wokken, roerbakken en stir-fryen
Er is alleen sprake van wokken als je Wok Hei proeft, die typische woksmaak. Dit krijg je alleen voorelkaar bij een extreem hete en constante temperatuur. Het vet mengt zich dan met de waterdamp waardoor het verbrandt boven de pan. Een soort vlam in de pan dus. Al het andere is gewoon roerbakken (stir frying in het Engels).

11 kudos 2025-11-13 18:19:41 door timmey op Pannenverkoper legt het verschil uit tussen wokken, roerbakken en stir-fryen
De vorm van de wokpan maakt het ook mogelijk om makkelijk snel te scheppen. Diepe pan met schuine randen , als je een koekenpan zou gebruiken vliegt het eten constant de pan uit. Als je naar een wokrestaurant gaat zie je ook dat ze extreem grote pannen(ik meende een soort gietijzer) gebruiken, vaak hebben die pannen ook niet een anti aanbaklaag, ze gebruiken hoog vuur en slechts een bodempje eten en dan constant scheppen. Dat is volgens mij t echte wokken zoals t bedoeld is. Met even voorkoken in water, is t eten altijd zo klaar.

0 kudos 2025-04-16 20:20:18 door Tiszoalstis op Snijden Rotonde A28 - Afslag Zwolle-Zuid
Een fout? Bewust een asociale inhaalactie uitvoeren valt niet meer onder de fouten. Auto verschroten en bestuurder het rijbewijs afnemen. Die doet gewoon niet meer mee, want die kan het niet.

0 kudos 2024-10-29 12:54:45 door owikzegmaarwat op Komt die truc
@spartarotterdam | 28-10-24 | 22:31: https://www.au.com/... is de op een na grootste aanbieder van mobiele telefonie services in japan (NTT Docomo is de grootste), vergelijkbaar met wat we hier hebben in de vorm van vodafone en ziggo