DumpStats voor Snowball_77

9,902 +12962 -3060

Kudos

#7396 (Top 2.3143%)

Kudos/dag 2.18
Kudos/reaguursel 11.41
Meeste kudos op 1 reaguursel 1452
Minste kudos op 1 reaguursel -232

868

Reaguursels

Reaguursels/dag 0.19
Topreaguursels 5
Woorden per reaguursel 6.8
Reacties per reaguursel 0.45
Meeste reaguursels op 1 dag 12
Aantal x weggejorist 32
Geregistreerd op 09-07-2013
Eerste reactie op 09-07-2013

Black Friday Deals ⚡

Shop via onze link — jij betaalt niets extra, wij krijgen een klein steuntje van Amazon 💚

*Als Amazon-partner verdient Dumpstats aan in aanmerking komende aankopen. Dank voor je support!*

Kudoverloop over tijd

715 kudos 2020-05-01 18:09:03 op Wilt u cash of pinnen
Loop even naar de ING en stort daar dat geld op, en pin het op het bureau... kneus!! Wat wil je nou eigenlijk laten zien, dat je tof bent?

447 kudos 2020-08-23 13:14:35 op Haakneusvlogger 2.0
Deze meneer woont in Amsterdam, dat zie je gelijk.

217 kudos 2021-02-14 18:19:58 op Wintertaferelen
ik dacht een dooie gans.

194 kudos 2025-08-03 19:22:06 op Opgevoerde fohn
Satisfyer Pro van Anouk.

80 kudos 2025-09-11 09:07:43 op Tijd voor bier
Zeker niet zijn eigen magnetron.

77 kudos 2025-03-06 13:37:05 op Boenenboenenboenen
dat is is een flinke Oral B tandenborstel

56 kudos 2025-08-30 19:33:49 op Paardjerijden
Dat zijn een hoop frikandellen.

44 kudos 2013-10-14 14:11:27 op Will's Camper
ziet er niet uit, dit heeft niks met camperen te maken

40 kudos 2020-08-24 17:55:28 op Even je rug breken
Boursin is een Franse kaas die van oorsprong uit Normandië afkomstig is. Het is een verse kaas waarin room en knoflook zijn vermengd.

De kaas komt voort uit de Franse traditie om bij het brood roomkaas te eten. Daar werden ook kruiden bij geserveerd. Ieder maakte zo zijn kruidenkaas. François Boursin heeft het idee in 1963 omgezet in een industrieel product. Boursin was lang een familiebedrijf dat bestuurd werd door François, Peter (zoon) en Broes (kleinzoon). Boursin wordt gemaakt van verse kaas en vers gestremde wrongel, en wordt vermengd met room voor de smeuïgheid. Daaraan kunnen vervolgens eventueel kruiden toegevoegd worden. Om een constante kwaliteit te garanderen wordt wel gebruikgemaakt van industrieel verwerkte kaas: gestandaardiseerde kaas met toevoeging van een standaard hoeveelheid melk en room. Boursin wordt anno 2007 geproduceerd in Pacy-sur-Eure in Normandië.